lunes, 4 de septiembre de 2023

Piscina 2023-2024

 



Condicions de la inscripció 

El preu mensual de la activitat es de 18,20€ (54,60€/trimestre)

El preu de l’assegurança mèdica anual es de 11€ que es cobrarà en el primer rebut.

Els rebuts es cobrarán de forma trimestral els dos primers dimarts del mes anterior en metàl·lic a la sala de l'AFA (qui ho demani, podrà fer una transferència al compte bancari i entregar un justificant de pagament)

En cas d'impagament, es donarà a l’alumne de baixa de l’activitat i no podrà començar el trimestre. El deute romandrà vigent.

Per donar-se de baixa de l’activitat s’ha d’avisar a l'AFA abans del 5 de cada mes. De no fer-ho, es continuarà cobrant els trimestres següents.

L’activitat es farà cada dimecres de 17:30h a 18:20h al Poliesportiu “Cem La Verneda” del carrer Binefar 10-14, al costat del metro La Pau. El primer dia d’activitat serà el primer dimecres d'octubre.


Les famílies interessades poden passar per la sala de l'AFA  els dimarts i dijous de septembre de 16.30 a 17.30 a partir del proper dia 12/09/2023.


L'atorgació de les places es farà per ordre de pagament, quedant la resta de sol•licituds en llista d'espera.



Condiciones de la inscripción

El precio mensual de la actividad es de 18,20€ (54,60€/trimestre)

El precio del seguro médico anual es de 11€ que se cobrará en el primer recibo.

Los recibos se cobrarán de forma trimestral los dos primeros martes del mes anterior en metálico en la sala de la AFA (quien lo solicite, podrá hacer una transferencia a la cuenta bancaria y entregar un justificante de pago)

En caso de impago, se dará al alumno de baja de la actividad y no podrá empezar el trimestre. La deuda permanecerá vigente.

Para darse de baja de la actividad debe avisarse a la AFA antes del 5 de cada mes. De no hacerlo, se seguirá cobrando en los siguientes trimestres.

La actividad se realizará cada miércoles de 17:30 ha 18:20 h en el Polideportivo “Cem La Verneda” de la calle Binefar 10-14, junto al metro La Pau.

El primer día de actividad será el primer miércoles de octubre.

Las familias interesadas pueden pasar por la sala de la AFA los martes y jueves de septiembre de 16:30 a 17:30 a partir del próximo día 12/09/2023. 

La otorgación de las plazas se realizará por orden de pago, quedando el resto de solicitudes en lista de espera.