viernes, 18 de septiembre de 2020

Curs 2020/21

 

EXTRAESCOLARS

A causa de la pandemia Covid19 enguany només es durà a terme l’activitat de piscina.

Por causa de la pandemia Covid19 este año sólo se realizará la actividad de piscina.


Matriculació Piscina

La matriculació a piscina es farà mitjançant un arxiu pdf que podreu descarregar del blog o des del xat general de l’ampa (whatsapp) i retornar degudament omplert.

La matriculación en piscina se realizará mediante un archivo pdf que podreis descargar en el blog o desde el chat general del ampa (whatsapp) y devolver debidamente rellenado.


Inici Activitat: 1a setmana d’octubre

Places/plazas: Primària = 10 / Infantil = 8

Horari: cada Dimecres de 17:30 a 18:30 h. Piscina Municipal de la Verneda (c/ Binéfar, 10-14)

Quotes: 16+ Matrícula: 1er mes

 

Descargar archivo de matriculación Piscina

Entregar el documento rellenado via e-mail: ampalarcstmarti@gmail.com o en mano a la secretaria del ampa

(recordad q estamos en pl. verneda de 16:30 a 17:00h. donde siempre)


Acollida Matinal

Degut a les restriccions que obliguen les normes sanitàries la nostra escola ha perdut una hora lectiva. Aquest canvi ha propiciat que, com sabeu, l’alumnat accedeixi a l’escola entre les 9 i les 9:15 del matí. Això ha trasbalsat la vida de famílies que no poden conciliar la vida laboral i la familiar, i demanen un servei d’acollida matinal per deixar la mainada abans de l’hora lectiva.

Des de l’Associació de Famílies estem treballant per donar solucions davant la negativa de la direcció.

Però per prendre decisions necessitem preguntar a tota l’escola la vostra situació. Demanem siusplau, que participeu a l'enquesta que l'AFA us far arribar mitjançant l'alumnat la propera setmana.

Enquesta sobre Acollida Matinal

 

JUNTA Associació de Famílies

RENOVACIÓ: L’any passat haviem de fer l’assemblea general per renovar la junta de l’ampa, donat q bona part de les families q la conformaven ja no hi son a l’escola i per llei, hem de fer eleccions.

Com varem fer el curs passat, demanem que us organitzeu i presenteu candidatures per prendre el relleu i continuar amb aquesta entitat imprescindible per al funcionament d’una escola

Si no hi han contratemps, intentarem iniciar el procés al desembre.

Atentes a les convocatóries i informacions.

 

PER PARTICIPAR I INFORMAR-SE

Sabem que bona part de les famílies esteu en contacte amb l’ampa al xat de whatsapp on seguiu totes les informacions, participeu als debats i us ajudeu entre vosaltres, però tot així, per les families nouvingudes i algunes que ja hi eren, us animem a participar al xat (si no el general, com a mínim el de la classe d la vostra mainada) per estar al dia del que passa a l’escola.

Tot i així, us recordem que podeu contactar amb la junta de l’ampa mitjançant el correu electrònic amparcstmarti@gmail.com

També podeu trobar les famílies de l’escola que us poden ajudar i informar a la sortida de l’escola, entre les 16:30 i les 17:30 sempre estem a la pl. verneda (al banc més llarg q dona al c/puigcerdà)

Moltes gràcies.