domingo, 8 de septiembre de 2013

NOU PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ

A finals del curs passat, el Consell Escolar aprova per unanimitat una nova fórmula de socialització que garanteix al 100% l’accés de l’alumnat a material i llibres. El nou projecte de socialització consisteix en un fons comú de material i llibres que es nodreix de l’aportació de 180€ al inici del curs (es pot aportar trimestralment 60€) per alumne.  

L'escola proveeix a l'alumnat, a tothom sense excepció, de tot el material y els llibres a un cost raonable i evitem així que, com passava fins ara, moltes famílies no els poguessin comprar.




A finales del curso pasado, el Consejo escolar aprobó por unanimidad una nueva fórmula de sociabilització que garantiza al 100% el acceso de todos los alumnos a material y libros. El nuevo proyecto de sociabilización consiste en un fondo común de material y libros que se nutre de la aportación de 180€ al inicio del curso (se pueden aportar trimestralmente 60€) por alumno. 

La escuela provee al alumnado, a todos sin excepción, de todo el material y los libros a un coste razonable y evitamos así que, como pasaba hasta ahora, muchas familias no pudieran comprarlos.


Objectius

43_127542
  • Disminuir el cost econòmic que suposa la compra de llibres a les famílies
  • Facilitar l'accés als llibres a tot l'alumnat del centre
  • Reduir els residus generats
  • Fomentar el respecte envers el material comunitari.