martes, 11 de diciembre de 2012

FESTA DE NADAL 2012


FESTA DE NADAL 2012
Divendres14 desembre a les 17h.

organitza l’AMPA de l’Escola L’Arc de Sant Martí

La Festa de Nadal de les famílies de l’escola que organitza l’AMPA (AFA) es fa per primer cop en aquest edifici i tindrà lloc al vestíbul el proper divendres 14 de desembre a les 17 hores.

Com els darrers anys guarnirem l’arbre de nadal, el pare noel repartirà regals i, com a novetat d’enguany, el berenar serà, en part, casolà.


Per a que el berenar de nadal sigui diferent i ens uneixi més, proposem que us animeu a participar en l’elaboració del mateix, juntament amb d’altres famílies, cuinant el plat típic del vostre país d’origen per a compartir amb els altres.

Si us agrada la idea, podeu omplir les dades que us demanem al final d’aquest full. El cog-nom de la família, el plat que portareu i el país d’origen. El dia de la festa, a dos quarts de cinc podreu presentar els vostres plats i així podrem intercanviar els sabors de tot el mon.

Per aquesta hora sembla que el dolç seria el més apropiat, però si hi ha un altre plat que us en surti be doncs, benvingut sigui!!!

La festa està oberta a totes les famílies, no cal ser de soci de l’AMPA per a participar i rebre els regals del pare Noel.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Festa Nadal L’Arc de St. Martí

Cognom de la família .………………………………………………………………

Nom del plat .........…………………………………………………………………...

Pais d’origen .....……………………………………………………………………..