miércoles, 30 de noviembre de 2011

REUNIÓ INFORMATIVA URGENT

El proper dijous dia 1 de desembre a les 17h. a l'escola, farem una reunió urgent per informar els pares i mares de l'estat de l'efici de la escola, de les accions q hem portat a terme i per organitzar futures accions per defensar els drets dels nostres fills i filles davant la reiterada vulneració dels mateixos per part de les administracions.

PROU!!, NO VOLEM QUE ELS NOSTRES FILLS/ES SIGUIN TRACTATS COM A CIUTADANS DE QUARTA CATEGORÍA

BASTA!!! NO QUEREMOS QUE NUESTROS HIJOS/AS SEAN TRATADOS COMO CIUDADANOS DE CUARTA CATEGORÍA

El nostre cas ha estat denunciat davant el síndic de greuges que ha considerat q s'han vulnerat els drets dels infants per part del Consorci d'Educació de Barcelona, incomplint tres lleis bàsiques i mantenint els nostres fills/es en condicions deplorables en un espai semi-ruinós. A la reunió exposarem la carta que el síndic de greuges a adreçat al consorci d'educació i les seves conclusions.

8 ANYS ESPERANT UNES OBRES Q HAN ARRIBAT A TOTES LES ESCOLES DEL BARRI MENYS A LA NOSTRA


UNA ESCOLA GUETO AMB UN 76% D'INMIGRACIÓ I NENS DESFAVORITS, mentre q la mitjana del barri és just a l'inrevés. Escoles sense inmigrants ni etnies desfavorides o be amb unes tases d'NEE q han anat baixant mentre en aquesta escola anaven pujant. Una escola q va perdre espai per a la construcció de la guarderia pública i q a canvi es faria una intervenció integral per rehabilitar l'edifici. Quasi 10 anys després, estem encara esperant (mentre demanem q es cumpleixi la promesa, les administracions passen de nosaltres olímpicament) i el q és pitjor  l'edifici cada cop està més inhabitable, en semi-ruïna  i els nostres fills pasant moltes hores en un edifici perillós i insalubre.


Esperem la vostra colaboració per continuar lluitant pels drets dels nostres fills/es.