martes, 7 de septiembre de 2010

NOU CURS 2010-2011

Comencem nou curs i ho fem una setmana abans del que és habitual i a principis de març hi haurà una setmana de "vacances" pels profes pero els pares haurem de buscar on "aparcar" els fills. L'AMPA farà tot el q sigui possible (dins les nostres minses i quasi nul·les posibilitats) per q no patiu aquest trasvals al calendari.

Per altre banda informarnos que (al menys al principi) aquest curs no tindrem panel informatiu pq uns pocasoltes el baren rebentar amb un petard al st. joan. I es que la nostra escola (com ja sabeu) no para mai de patir tota mena d'actes bandàlics. En part pq el seu estat d'abandò per part de les autoritats fa fàcil que es puguin fer amb total facilitat i impunitat. Si us fixeu tb hi han molts vidres trencants (a finestres i escales) i la policia va detenir adolescents q es dedicaban a colar-se a l'escola per una de les (moltes) tanques trencades i aquest estiu han robat dins l'escola tot el que han volgut.

La persona encarregada de les obres a les escoles ens va prometre que canviaria les tanques al stembre. Com que dubtem que cumpleixi amb la seva paraula (ja que ens porta 7 anys mentint descaradament) al consell escolar hem decidir fer una recopilació dels problemes estructurals i de bandalisme que tenim en un suport informàtic i portar-lo als mitjans. I a l'assamblea general que farem de socis de l'AMPA es proposarà començar a fer accions per aconseguir una escola digna, una escola que s'ens nega i que ens fa pensar que ens tracten des de l'administració como ciutadans de tercera o quarta.

Tot i que som una escola deixada de la ma de les administracions esperem continuar donant als nostres fills el màxim que poguem.

Esperem començar a sol·lucionar els nostres problemes en aquest curs i la millor forma és la participació. (la majoria de les famílies opten per fugir, pero encara hi han families que es resisteixen i volem lluitar pels nostres drets)

Si us interessa tot aixó i voleu fer quelcom us esperem a l'AMPA.

Salutacions!!!