martes, 19 de enero de 2016

Propera Estació: CARNESTOLTES

Ara que hem tornat a l'escola, encetem el segon trimestre. Tot ha començat amb normalitat i la següent festa és la del Carnestoltes. 




L'Escola encetarà el Carnestoltes la primera setmana de Febrer. Esteu avisats, aneu pensant en les disfresses de l'alumnat!! Com sabeu l'ampa no organitza la festa, la fa l'escola, però les famílies podem aportar idees i opinions al consell escolar. L'any passat varem reinvindicar la Rua al voltant de l'escola, pero ara a l'edifici nou estem a l'espera de les noves a la reunió de l'esmentat consell escolar.

Quan sapiguem el calendari amb les activitats concretes us informarem via email, ho publicarem al blog i farem difussió al facebook.

També us recordem que el dilluns 15 de febrer no hi haurà classe perque és el dia de lliure disposició del professorat.

Any Nou, tornada a l'escola

Volem donar les gràcies a totes les famílies d l'escola (pràcticament la totalitat) que vàreu assistir a la festa de Nadal, sobretot a les que van col·laborar a la realització de la mateixa i molt especialment a totes les cuineres i cuiners que ens regalaren els exquisits plats que varem testar. Cada any, a cada festa, ja sigui de nadal o de fi de curs, constatem que som una comunitat ben avenida i parcitipativa. Esperem també que tothom hagi gaudit d'unes festes de Nadal i vacances felices i divertides.