lunes, 25 de mayo de 2015

Festa de Fi de Curs 2014-2015

El proper divendres 5 de juny (coincidint amb el final de jornada completa a les classes) farem la festa de final de curs 2014-2015, a les 17h. al pati de l'escola. Com cada any tindrem animació, inflables i berenar.

Us hi esperem!!!



El proximo viernes 5 de junio (coincidiendo con el final de jornada completa de las clases) celebraremos la fiesta de fin de curso, a las 17h. en el patio de la escuela. Como cada año contaremos con animación, inflables y merienda.

Os esperamos!!!

martes, 5 de mayo de 2015

Assemblea AMPA final de Curs 2014-2015

El proper dijous 14 de Maig Reunió de les Famílies

Preparem la Festa de Fi de Curs. 
Totes les persones que vulguin participar a l'organització o aportar idees cal que es quedin a la porta de l'escola el 14 de Maig (16:30h.)

Fi de Curs 6è. Fin de curso 6º.
Per preparar el comiat de l'alumnat de 6è cal que vinguin les families a organitzar-ho.

Parlem i preparem el curs vinent: tornarem a l'edifici rehabilitat.
Hablemos y preparemos el próximo curso, volveremos al edificio rehabilitado.

Informació sobre la Socialització del material escolar i llibres:
Recordem que aquest projecte comunitari de la nostra escola, abarateix el cost de l'escolartzació (sense el projecte costaria més del doble) i és imprescindible per garantir una bona educació per a tot l'alumnat. Quantes més famílies compleixin amb els pagaments, més bé de preu sortirà l'any vinent. Si les famílies no paguen, més car ens sortirà a les altres. Volem demanar solidaritat i que tothom pagui el que deu abans que acabi el curs (excepte si poden demostrar la seva insolvència), si no seran responsables de destruir un projecte comú que és respaldat per la majoria de l'escola (una minoria farà mal a la majoria). L'AMPA us donarà totes les dades sobre aquest tema a la reunió.

-Los libros y la escuela han de ser una prioridad obligatoria para cualquier familia que ame a sus hijos, por delante de los teléfonos móviles, las chucherías o la ropa de marca-

Informació sobre el balanç dels comptes, farem números, explicarem què tenim, què hem gastat, i què preveiem pels propers projectes i per poder continuar amb les activitats. 

Propostes per activitats proper curs. Patinatge. Actividades para el año que viene.

Participa!!

(per raons alienes a l'AMPA es passa la reunió al dijous 14, perdoneu les molèsties)