viernes, 24 de enero de 2014

informacions d'interés

Tenim via lliure per fer horts al recinte provisional al que es troba ara la nostra escola. l'AMPA i els integrants de l'agenda 21 de l'escola començarem els contactes amb can cadena i amb la xarxa comunitaria de la verneda per engegar un projecte que quedi allà a disposició del barri quan nosaltres tornem al nostre edifici un cop restaurat.


actualització del post original:

El proximo viernes 31 de enero, nuestro equipo de futbol sala jugará un partido en nuestra pista, de 18h a 19h. Después en el tercer tiempo se ofrecerá una merienda a ambos equipos y asistentes.

Aquest partit el varem guanyar per 0-3!! encara queda la tornada cap el mes de maig!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El próximo lunes 27 de enero, se reune el consejo escolar. El AMPA pedirá explicaciones sobre cómo se desarrollará la fiesta de carnaval y nos ofreceremos en todo lo que necesite la escuela para mejorar el acto. En la próxima reunión del AMPA (martes que viene) hablaremos de las aportaciones que podemos hacer para disfrutar más la fiesta de carnaval.

Recollides les nostres reivindicacions, podeu constatar que al menys tornem a tenir una rua, esperem que l'any vinent tinguem més activitats, també varem demanar tornar a les disfresses per classe amb material reciclat, com s'havia fet sempre. A més, quan tornem al nostre edifici històric tindrem cuina, pel que podrem tornar a repartir la xocolatada que també formava part de la tradició dels carnavals a la nostra escola.

Per segon cop varem tornar a tractar el tema de l'arranjament del pati. Des de la direcció s'obre la porta a crear horts comunitaris, tant in situ (quedaran al lloc quan haguem marxat) com als contenidors portàtils (per portar-los quan tornem a l'edifici original)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El próximo 3 de febrero la directora y la presidenta del AMPA se reunirán con los responsables del Consorci de Educació de Barcelona para informarnos de la evolución del proceso de reforma del edificio de la escuela y de los planes del Consorci respecto a nuestra escuela.

resum de la reunió:
http://amparcstmarti.blogspot.com.es/p/lluita-per-lacondicionament-de-ledifici.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saludos!