viernes, 15 de marzo de 2013

Retallades Importants a l'escola al curs 2013-2014. Dalt a baix al cicle superior!

Avís del Consorci: si per al curs 2013-2014 no es matricula algú més a la classe de 6è (ara 5è), s'eliminarà el curs i el professor, ajuntant els dos cursos (6è i 5è) en un de sol, el cicle superior.


Benvolgudes famílies,
Us volem informar que el pròxim curs 2013-2014, degut a les retallades en educació el Consorci d’educació de Barcelona, ha decidit que en aquesta escola els cursos de 5è i 6è estaran junts, es a dir hi haurà una compartiran una sóla aula i una sola tutora portant la classe.Si teniu alguna cosa a dir al respecte  contacteu amb l’ampa: amparcstmarti@gmail.com.


Segons el nivell de peticions que rebem proposarem una reunió amb les families afectades per evitar que es porti a terme aquesta mesura.

Pels que llencen la tovallola: Recordem que les preinscripcions pel curs vinent van començar el passat dilluns 11 de març i acabaran el divendres 22 de març

Atentament,
AMPA Arc de Sant Martí


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apreciadas familias de 4º y 5º,
Os queremos informar de que el curso 2013-2014 debido a los recortes en educación, el Consorci d’educació de Barcelona ha decidido que en esta escuela los cursos de 5º y 6º estaran juntos, es decir que compartirán una sola aula y con una sola tutora. Si tenéis algo que decir al respecto contactar con el ampa en:   amparcstmartí @gmail.com  


Según el nivel de peticiones que recibamos propondremos una reunión con las familias afectadas para evitar que se lleve a cabo esta medida.


Para los que tiran la toalla: Recordad que las preinscripciones para el curso próximo  ya están abiertas desde el lunes 11 de marzo hasta el viernes 22 de marzo.


Atentamente,
Ampa de L’Arc de Sant martí


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Retiran l'activitat d'Iniciació Esportiva (sport baby) que estava subvencionada, ara o es fa de pagament o no es farà.
Retiran la actividad de Iniciació Esportiva (sport baby) que estaba subvencionada, ahora o se hace de pago o no se hará.