viernes, 2 de diciembre de 2011

FESTA DE NADAL 2011

Com cada any, l'AMPA organitza la Festa de Nadal.

dia 20 de Desembre 2011 a les 17 hores a la sala d'actes de l'escola

Recordeu que hi haurà el tradicional berenar Nadalenc, música i jocs, a més, perque el Pare Noel ens porti els regals, primer haurem de fer els adorns i els penjarem a l'arbre de Nadal.

Us esperem a tot/es a la Festa de Nadal d'enguany!!!



-------------------------------------------------------------

Como cada año,el AMPA organiza la Fiesta de Navidad.

Recordad que tendremos la tradicional merienda Navideña, música y juegos, además, para que el Papa Noel nos traiga los regalos, primero tendremos que hacer los adornos y los colgaremos del Árbol de Navidad.

Os esperamos a tod@s en la Fiesta de Navidad de éste año!!!

CONCLUSIONS DE L'ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA DE L'AMPA

Després d'informar els pares i mares dels problemes que genera el total abandonament per part de les administracions de la nostra escola i la reiterada vulneració de drets dels nostres fill/es.

L'assamblea de pares i mares ha decidit passar a l'acció.

1. Posar pancartes. El proper dimarts dia 13 de desembre farem pancartes i les penjarem.

2. Si entrat el nou any, no rebem contestació a les cartes adreçades pel síndic i la direcció al consorci d'educació de bcn, acceptant les seves recomanacions i resolent el conflicte, enviarem vídeos i fotos del vergonyós estat de l'escola a tots els mitjans de comunicació. Previament serán penjats en aquest bloc.

3. En última instància, si no tenim la certessa q els nostres fill/es tindràn una escola digna el curs vinent (bé començant les obres o bé traslladant-los a un altre indret) ens manifestarem davant el consorci, la conselleria d'educació, el parlament o la generalitat amb els nostres fills i amb el recolzament d'associacions de veïns i de l'assamblea d'indignats del barri.

Us esperem el proper dimarts 13/12/11 per continuar amb la lluita!!!!

gràcies a tots els q us heu involucrat!!