lunes, 14 de junio de 2010

Estiu de Patis Oberts / Verano de Patios Abiertos

Donat que un any més la el Consorci Educatiu de Barcelona ens prohibeix un any més (amb l'excusa d'unes obres que porten 6 anys de retard i no arriben mai) fer Casal d'estiu i que la major part de pares i mares han hagut de buscar-se la vida en altres entitats. Almenys el projecte "temps de Barri" de l'ajuntament ens permet fer servir els patis d'alguns centres educatius. El més proper a la nostra escola és el pati del Bernat Metge: para que els nostres fills podin jugar allà, podeu anar a les tardes.

En vista que un año más el Consorci Educatiu de Barcelona nos prohibe un año más (con la excusa de unas obras que llevan 6 años de retraso y no llegan nunca) hacer el Casal de Verano y que la mayor parte de padres y madres se han tenido que buscar la vida en otras entidades. Al menos el proyecto "Temps de Barri" del Ayuntamiento nos permite utilizar los patios de algunos centros educativos. El más cercano a nuestra escuela es el patio del Instituto Bernat Metge. Para que nuestros hijos puedan jugar allí, podeis ir por las tardes.

BON ESTIU!!!!

viernes, 4 de junio de 2010

FESTA FI DE CURS

Aquest curs 2009/2010 s'acaba i farem una festa per acomiadar-ho.

Us esperem a totes les families de l'AMPA el dijous dia 10 a les 17h. al pati de l'escola per fer una festa de final de curs.

US HI ESPEREM!!!


Este curso 2009/2010 se acaba y haremos una fiesta para despedirlo. Os esperamos todas las familias del AMPA el jueves día 10 a las 17h. en el patio de la escuela para hacer una fiesta de final de curso

OS ESPERAMOS!!!